Dobrodošli na veb sajt Jasmine Antić

064/4789-270 radno vreme: po zakazivanju

Iskustva mojih klijenata


Draga Jasmina,
Imam ljudsku potrebu da Vam se zahvalim na visokom nivou profesionalizma koju ste iskazali prema meni i pomogli mi seansama Rekonekcije u otklanjanju moje dugogodišnje bolesti, tj. Hronične bolesti kičme, kukova, bolesti vratne kičme, i dr. Rekonekcija je zaista Isceljenje duše i tela! Počeo sam da verujem u čuda, a najveće čudo je to da ste mi seanse Rekonekcije radili na daljinu, telepatskim putem. Pod snažnim sam utiskom te jake energije, koja mi daje osećaj optimizma i dodatnu motivaciju za radost u mom životu. Sada Živim Život! Hvala Vam što postojite
S poštovanjem, Živorad iz Niša (1978)

Draga Jasmina, veliko ti HVALA za pomoć koju si mi ukazala da postanem ne pušač. Konačno sada dišem punim plućima i veoma sam srećna.
Zahvalna od srca, Darinka (53.god.)

Seanse Hipnoterapije su mi donele rezultate u vezi dugogodišnje nesanice. Pomoću ovog moćnog procesa postajem osoba kakva sam oduvek želela da budem, radosna i vesela. Za vrlo kratko vreme sve se smirilo, nemiri, strahovi, nervoza, anksioznost...Našla sam svoj unutrašnji mir. Zahvalna sam Jasmini za veliku pomoć u ovoj situaciji, na njenom profesionalizmu i saradnji, kao i posvećenosti poslu i klijentu.
Hvala, pozdrav od srca, Miljana

Draga Jasmina,
Hvala na predivnom iskustvu Regresivne terapije prošlih života. Najveću korist koju sam dobila od terapije je sticanje smisla o svom životu. Bolje razumem svoje izbore i situacije koje mi se događaju. Znam da sam tačno gde trebam biti, i iskustva kroz koja trebam proći. Regresivnom terapijom sam dobila potvrdu da sam na pravom putu i upoznala sam se sa svojim Duhovnim vodičem, to sam oduvek želela. Hvala na svemu!
Nadica (43) iz Raške

Draga Jasmina,
želim javnim putem da Vam se zahvalim, i da Vam kažem da mi je seansa Rekonekcije pomogla da nađem svoju srodnu dušu i da se konačno oženim. Dok nisam došao kod Vas , bio sam izgubio svaku nadu i mislio sam da ću ostati sam do kraja života. Rekonekcija mi je otklonila sve ono negativno što se zalepilo za mene tokom života, i odmah nakon prve seanse osetio sam da su počeli putevi da mi se otvaraju na svim poljima. U seansi sam video Božju svetlost i Anđele, i zahvaljujem Bogu što me je poslao do Vas. Sad znam i svedok sam da je Rekonekcija spajanje sa Božjom svetlošću i da isceljuje dušu i telo. Hvala što postojite!
S poštovanjem Milorad (42)

Hvala vam na ukazanom poverenju

Vaša,
Jasmina Antić

Jasmina Antić

Praktičar rekonektivne energije, Hipnoterapeut,
Past Life regression Terapeut
Specijalista za odvikavanje od pušenja, mršavljenje i regresiju

Najpopularnije