Dobrodošli na veb sajt Jasmine Antić

064/4789-270 radno vreme: po zakazivanju

Dobrodošli na moju internet stranicu!

Ako tražite promene u svom životu, ili želite da poboljšate i održite svoje psihološko i emocionalno zdravlje u celini, na pravom ste mestu.

Radim sa odraslima i sa decom kako bih im pomogla u prevladavanju širokog spektra problema i izazova. Moja želja je da im pomognem u tome i pružim sve potrebne alate koji im pomažu i pružim svu svoju podršku.

Hipnoterapijom Vam pomažem da se oslobodite problema koji se ne leče lekovima, i u svom radu uzimam sve aspekte uma, tela i duše. Potisnuta osećanja su direktni uzrok neprijatnih stanja kako mentalnih, tako i fizičkih funkcija u telu. Uz pomoć Hipnoze, zarobljena i potisnuta osećanja koja su se godinama taložila polako nestaju, i nestaje unutrašnji pritisak i telo manifestuje i uspostavlja zdravo stanje. Hipnoza je brza metoda i uvek daje rezultate bez obzira na vrstu problema.

Regresijom pomozite sebi da shvatite kako događaji iz prošlih života utiču na vaš život danas, da otkrijete svoju životnu svrhu, prevaziđete svaku vrstu problema i očistite traume iz prošlih života, očistite Karmu, uspostavite kontakt sa duhovnim vodičima i još mnogo toga drugog.

Rekonekcija je isceljiteljska tehnika koja isceljuje dušu i telo. Ovo je nov i uspešan način isceljenja bez dodira, vaše vibracije počinju pozitivno da se menjaju, osećaćete bolji protok energije, a samim tim ćete u svoj život privlačiti samo pozitivne stvari i događaje. Rekonekcijom nestaju svi strahovi, oslobađate se depresije, vraćate se u stanje harmonije, otvarate se na emotivnom planu, i ovim tretmanom mnogi su se izlečili od raznih vrsta bolesti. Seansa Rekonekcije se može raditi i na daljinu (putem misli i podsvesne komunikacije) u dogovoru sa klijentom.


Dodatno sam kao hipnoterapeut, specijalizovana za sledeće teme:

Da bi se bilo koji problem uspešno rešio potrebna je Vaša svesna odluka da ste spremni sebi da pomognete putem ovih prirodnih metoda i tako postanete zauvek zadovoljna i srećna osoba sa puno samopouzdanja i optimizma koja spremno korača u "Novi" život.

Hvala vam što ste posetili moj vebsajt

Ukoliko ste zainteresovani za zakazivanje razgovora ili seanse, kontaktirajte me putem telefona, emaila, ili formulara na naslovnoj stranici.

Vaša,
Jasmina Antić

Jasmina Antić

Praktičar rekonektivne energije, Hipnoterapeut,
Past Life regression Terapeut
Specijalista za odvikavanje od pušenja, mršavljenje i regresiju

Najpopularnije