Dobrodošli na veb sajt Jasmine Antić

064/4789-270 radno vreme: po zakazivanju

Ostavite pušenje uz pomoć hipnoterapije

Hipnoterapija je veoma pozitivan i potpuno prirodan način da ostavite pušenje.
Bez obzira šta ljudi mislili, ostavljanje pušenja uopšte nije teško. Možda ne može svaki čovek to sam da uradi, ali uz pomoć i vođstvo stručne osobe to je veoma ostvarivo.

U poređenju sa drugim metodama, hipnoza je sa uspešnošću od skoro 90% ne samo najefikasnija za ostavljanje pušenja, nego i najjeftinija!

Kao hipnoterapeut, specijalista za ostavljanje pušenja, ja vam mogu pomoći ne samo da iza sebe ostavite ovu ružnu naviku, već i da prevaziđete eventualne krizne momente u periodu koji je pred vama. Cena hipnoterapije je u zbiru daleko manja od bilo koje druge metode ili preparata koji pomažu u ostavljanju pušenja, a pri tome je i najbrža: cigarete se uglavnom ostavljaju već nakon jedne ili dve seanse.


Ja ću vam pomoći na nekoliko načina:

  • Da se pripremite za nov stil života
  • Da zajedno napravimo program koji vam najviše odgovara
  • Da konačno ostavite cigarete
  • Da vas posavetujem kako da reagujete u slučaju eventualne "krize"

Zbog čega je hipnoza toliko efikasna? Zbog toga što menja vaše unutrašnje programe: ona se bavi vašim emocionalnim i psihološkim aspektima i uklanja automatske okidače zbog kojih posežete za cigaretom bez razmišljanja. Ona vam pomaže da uvećate svoje samopouzdanje i samouverenost, ojačava vas i čini odlučnim i nepokolebljivim. I pre svega motivisanim da ostvarite svoj cilj - zdrav život bez cigareta.

Mislite o svom zdravlju, promenite navike već danas!

Ukoliko ste zainteresovani za zakazivanje razgovora ili seanse, kontaktirajte me putem telefona, emaila, ili formulara na naslovnoj stranici.

Vaša,
Jasmina Antić

Jasmina Antić

Praktičar rekonektivne energije, Hipnoterapeut,
Past Life regression Terapeut
Specijalista za odvikavanje od pušenja, mršavljenje i regresiju

Najpopularnije