Dobrodošli na veb sajt Jasmine Antić

064/4789-270 radno vreme: po zakazivanju

P.E.A.T. i F.A.I.R.

PEAT Metod se koristi za rešavanje subjektivnih problema, za sve što nosi emotivni naboj kao što su stres, strahovi, fobije, otpori, anksioznost, kompulsivnost, nepoželjna ponašanja, mane, slabosti, napadi panike, ljubomora, agresija, napetost, problemi u odnosima, anksioznost, krivica, zavisnosti (alkohol, prejedanje, droga…)

PEAT sistem ima 4 nivoa. To su Bazični Peat, Duboki Peat, DP-2 I DP- 4.

F.A.I.R. TRANSFORMACIONA TEHNIKA je interpersonalna psihoterapijska metoda samopomoći dizajnirana za uklanjanje emocionalnog "prtljaga", kroz integraciju energetskog i emocionalnog naboja sa trauma, prošlih negativnih iskustava, anksioznosti, strahova, fobija, otpora, kompulsivnosti, slabosti, napada panike, ljubomora, agresija, napetost, krivica, problemi u odnosima, i drugih neželjenih unutrašnjih psiholoških stresova i emocionalnih problema, negativnih misli i osjećaja, neugodnih fizičkih senzacija I poraznih odluka iz prošlosti i ostalih sadržaja koje imaju značajan uticaj na život.

F.A.I.R. je skracenica od Free Authentic Integration Release. Na nasem jeziku FER. Metoda je lagana, praktična, dostojanstvena (bez katarzičnih stanja ili velikih izbijanja emocija), povjerljiva (Klijent se može odlučiti da neće otkriti temu ili problem koji se rješava). Ova tehnika se koristi za dugoročne probleme, ali i za „hitne intervencije“, poput one kada prolazimo kroz stresnu, neugodnu situaciju. Također se ova tehnika može koristiti za ublažavanje bolova.

Nakon svakog tretmana čovjek dobija dodatnu energiju koja se oslobađa kroz integracije potisnutih emocija, vjerovanja, ciljeva, namjera, itd... Potiskivanje emocija oduzima ogromnu energiju. Hronični umori, naša opsesija vanjskim podražajima i suplementima uglavnom su posljedica ove represije. Represija troši energiju. Napor da se material zadrži u nesvjesnom umu nalik je naporu da se plutajući objekat drži pod vodom; mi koristimo energiju da bismo obuzdali energiju potisnutih elemenata. Kada se potisnuti materijal otpusti, možemo iskusiti sjećaj lakoće i slobode i snage, jer je energija koju s mo trošili kroz napor za potiskivanjem sada je dostupna za neke ljepše stvari.

Hvala vam što ste posetili moj vebsajt

Ukoliko ste zainteresovani za zakazivanje razgovora ili seanse, kontaktirajte me putem telefona, emaila, ili formulara na naslovnoj stranici.

Vaša,
Jasmina Antić

Jasmina Antić

Praktičar rekonektivne energije, Hipnoterapeut,
Past Life regression Terapeut
Specijalista za odvikavanje od pušenja, mršavljenje i regresiju

Najpopularnije