Dobrodošli na veb sajt Jasmine Antić

064/4789-270 radno vreme: po zakazivanju

Specijalista za regresiju

Regresoterapija je jedna od tehnika koje se mogu koristiti u terapeutskom radu, između ostalog i u hipnoterapiji.
To je tehnika koja pronalazi uzroke simptoma u klijentovoj prošlosti, potom ga vraća u taj trenutak i oslobađa ga emocionanih problema. Ova metoda omogućava klijentu da shvati zbog čega boluje i potom ohrabruje izlečenje.

Ukoliko postoje fizički ili emotivni simptomi, u njihovoj osnovi gotovo sigurno postoji niz emocija kojih se klijent nije oslobodio.

Različiti problemi mogu da se "regresiraju: bulimija, anoreksija, depresija, anksioznost, stres, panični poremećaji, emotivni i fizički problemi i tako dalje. Iako postoje razni načini kako pristupiti regresiji, bitno je da klijent svoje poverenje pruži profesionalcu, nekom ko je utreniran za ovakvu vrstu rada i ko će umeti da oslobodi klijenta od posledica ranijih trauma. Jer klijent priziva loša sećanja i veoma je bitno da to ne ostavi loše posledice po njega, nakon seanse.

Najdublje usađene i najprijatnije memorije su iz ranog detinjstva, ali isto tako među njima mogu da se nalaze mnogi uzročnici današnjih problema u ponašanju ili navikama.

Kao hipnoterapeut, specijalista za regresiju, ja mogu da procenim da li je za problem koji vas muči potrebno zakoračiti u memoriju i tamo pronaći uzrok. Između ostalog, regresijom vam mogu pomoći i da:

  • Otkrijete i uklonite uzroke trenutnih problema
  • Razumete i uklonite izvor hroničnih bolova
  • Generalno unapredite zdravlje
  • Shvatite i otklonike uzroke loše komunikacije sa drugima
  • Otklonite strahove i fobije
  • Razumete pravu svrhu emocija
  • I tako dalje

Da biste se promenili i unapredili svoj život potrebna je pre svega Vaša odluka da to i učinite. Zato odlučite i javite se odmah.

Hvala vam što ste posetili moj vebsajt

Ukoliko ste zainteresovani za zakazivanje razgovora ili seanse, kontaktirajte me putem telefona, emaila, ili formulara na naslovnoj stranici.

Vaša,
Jasmina Antić

Jasmina Antić

Praktičar rekonektivne energije, Hipnoterapeut,
Past Life regression Terapeut
Specijalista za odvikavanje od pušenja, mršavljenje i regresiju

Najpopularnije