Dobrodošli na veb sajt Jasmine Antić

064/4789-270 radno vreme: po zakazivanju

Regresija kroz prošle živote

Past Life Regression Therapy (terapije regresijom u prošle živote ) ili skraćeno PLRT je terapija kao i svaka druga. To nije okultizam, već klasična terapija, samo što ona podrazumeva postojanje koncepta reinkarnacije.
Prošli životi možda postoje, a možda i ne. Napisane su mnoge knjige u prilog obe teorije, ali to da li postoje nema veze sa tim da li terapeut može da pomogne klijentu.

PLR terapija se zasniva na pretpostavci da se klijentovi uzroci problema i životnih trauma nalaze u prošlim životima. To je tehnika kojom se brišu posledice tih incidenata kako bi osoba naučila da živi život u sadašnjosti.

Sa medicinske strane ono što nam PLRT pruža jeste spona između uma i tela (kao uostalom i klasična hipnoterapija). Danas znamo da uz svako fizičko oboljenje postoji i psihološka komponenta i obrnuto: mnogi psihološki problemi nastaju kao posledica ranijih nemilih događaja i povreda. Na terapeutu je da na pravi način locira uzroke i oslobodi klijenta problema koji ga muči.


PLRT Vam može pomoći:

  • Da pronađete uzrok smetnji i time ih se oslobodite.
  • Kod fizičkih oboljenja (jer se pokazalo da fizički bolesna osoba ima psihološku potrebu za bolešću).
  • Kod bolova (jer su neka istraživanja pokazala da je fizička bol, njena snaga, povezana sa prethodnim negativnim iskustvima).
  • Na tri važne teme životnog ciklusa: trudnoća, rođenje i smrt.
  • Na razrešenje nezatvorenih karmičkih pitanja.

I da ne zaboravim, zašto da ne: regresija u prošle živote može i da vas zabavi. Bez obzira da li verujete u reinkarnaciju ili ne, priznajte: zar ne biste želeli da saznate "šta ste bili u prošlom životu"?

Možda se među vama krije nekadašnja princeza ili vitez!

Javite se da proverimo. Ukoliko ste zainteresovani za zakazivanje razgovora ili seanse, kontaktirajte me putem telefona, emaila, ili formulara na naslovnoj stranici.

Vaša,
Jasmina Antić

Jasmina Antić

Praktičar rekonektivne energije, Hipnoterapeut,
Past Life regression Terapeut
Specijalista za odvikavanje od pušenja, mršavljenje i regresiju

Najpopularnije