Dobrodošli na veb sajt Jasmine Antić

064/4789-270 radno vreme: po zakazivanju

Rekonekcija - isceliteljska metoda

Rekonekcija je isceljiteljska tehnika koja isceljuje dušu i telo. Ovo je nov i uspešan način isceljenja koji u potpunosti prevazilazi tradicionalne energetske tehnike.

Rekonekcija omogućava da ne razmišljamo o konceptu, pristupu, pa čak ni o samoj tehnici, dok istovremeno donosi benefite svih poznatih energetskih tretmana.

Rekonekcija ne zahteva dijagnostiku, komplikovane korake i procedure, već jednostavno sarađuje sa rekonektivnim isceljujućim frekfencijama.

Rekonektivno isceljenje označava povratak u stanje optimalne ravnoteže. Ona vraća koherentnost i harmoniju u naše živote i transformiše naše telo, srce, um i dušu, fizički, mentalno, emocionalno i duhovno.

Nakon mog tretmana vaše vibracije počinju pozitivno da se menjaju, osećaćete bolji protok energije, a samim tim ćete u svoj život privlačiti samo pozitivne stvari i događaje.

Rekonekcijom nestaju svi strahovi, oslobađate se depresije, vraćate se u stanje harmonije, otvarate se na emotivnom planu, a ovim tretmanom mnogi su se izlečili i od raznih vrsta bolesti.

Seansa Rekonekcije se može raditi i na daljinu (putem misli i podsvesne komunikacije) u dogovoru sa klijentom.

Hvala vam što ste posetili moj vebsajt

Ukoliko ste zainteresovani za zakazivanje razgovora ili seanse, kontaktirajte me putem telefona, emaila, ili formulara na naslovnoj stranici.

Vaša,
Jasmina Antić

Jasmina Antić

Praktičar rekonektivne energije, Hipnoterapeut,
Past Life regression Terapeut
Specijalista za odvikavanje od pušenja, mršavljenje i regresiju

Najpopularnije